Kennen jullie het cosmeceutical merk Dermaceutic al?

Ik kende het nog niet tot ik er mee in contact gekomen ben dankzij “Dermadent”, via een huidkliniek in Merelbeke. (heel betrouwbare en aan te raden plek voor mensen met huid- of tand problemen)

Vorig jaar heb ik onder dokter begeleiding een huidpeeling laten doen, met mooie resultaten als gevolg. Voor de na-zorg en dus ook thuis-zorg kreeg ik enkele producten van “Dermaceutic” voorgeschreven.

Als blogger heb je de mogelijkheid om heel wat “beauty care producten” uit te testen en dat is zéér verleidelijk. Alleen ben ik tot het besef gekomen dat het voor mijn huid écht niet goed is. Na verloop van tijd, toen ik alles door elkaar gebruikte, merkte ik dat mijn huid echt aan het “afzien” was en gewoon niet meer kon volgen. Ook een huid moet wennen aan bepaalde producten en dus ook herhaling en regelmaat zijn belangrijk opdat de werking zijn effect kan hebben. Daarom was het weer tijd om even orde op zaken te stellen en mijn badkamer kastje uit te kuisen. 🙂

Ik besloot om kritischer te zijn en te “kijken” naar al die beauty merken; liefst van op een hele grote afstand met een vergrootglas in mijn hand. Eerlijkheid gebiedt mij toe te geven aan mezelf dat ik me vaak liet misleiden…

Mooie verhalen, prachtige verpakking, verfrissende advertising en lekkere geuren, vuurden “beauty merken” op me af.  En nu we toch eerlijk zijn? De producten die niet zo lekker ruiken, zijn meestal de beste!

Kortom: Laura is dom geweest!

Om jullie mijn “zoektocht” en “ge-annalyseer” te besparen, geef ik jullie gewoon de uitkomst.

Deze is heel simpel en duidelijk:

Dermaceutic” behoort voor mij bij 1 van dé betere merken op de markt, die geen zever in ‘mooie’ pakjes verkoopt en wel degelijk huidVERBETERING in de hand werkt!

 

WAT IS DERMACEUTIC?

Dermaceutic is één van de eerste cosmeceutische bedrijven die producten ontwikkelde met gebruikmaking van bestanddelen zoals hyaluronzuur, stabiele vitamine C en glycolzuur. Hun verzorgingsproducten vallen onder de zogenaamde cosmeceuticals. (samenvloeiing van Cosmetica en Pharmaceutica)

Deze producten gaan een stapje verder dan reguliere crèmes omdat ze inwerken op diepere huidlagen. Daarom is het ook aan te raden om het advies van een dokter of dermatologe sterk op te volgen.

Daarom werd ik bij het “testen” van deze producten ook eerst doorverwezen naar een kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale in de buurt voor een gerichte huidanalyse.

Dit opdat mijn huid goed bestudeerd kon worden waardoor ik de juiste producten kon gaan gebruiken.

 

Volgend gamma werd me aangeraden:

 

–>Het hoofddoel van deze samenstelling aan producten, was voor mij om pigmentatie vlekjes te laten verdwijnen en dus ook huidveroudering tegengaan.

Het pakket bestond uit 5 producten, waarbij ik het meeste FAN was van de Foamer!

Foamer 15:

Deze mousse bevat een hoge concentratie fruitzuren (glycolzuur 15%) en bevordert het natuurlijke huidvernieuwingsproces. De speciale formule verwijdert de dode cellen van de oppervlaktehuid en werkt als een soort peeling.

Je laat dit product 5 minuutjes inwerken op je gezicht en het is heel logisch wanneer je het een beetje voelt “prikken”. Hierdoor wordt je huid zachter, egaler en worden werkstoffen beter opgenomen. Je brengt deze mousse aan na de reiniging.

Al na 2 weken zie je resultaat op je “pigmentatie vlekjes” of andere oneffenheden op je huid.

Meteen al nadat je de “Foamer” hebt aangebracht, voelt je huid “strakker” (een mini face-lift effect zonder naaldjes) :), ik zweer het je!

Opgelet: deze crème niet in combinatie met zon gebruiken.

 

C25 Cream en Vitamine C serum:

Deze crème en  dit serum zijn zalig!

Ze bevatten boordevol vitamines zoals: Vitamin C, Vitamins A, B5 en E.

Vitamines en mineralen zijn belangrijke bouwstoffen voor de huid. Ze beschermen de huid en versnellen herstel bij beschadiging.

Alleen wordt de misvatting gemaakt dat we door voeding voldoende vitamines opslaan om ook onze huid te laten stralen. Dat is verkeerd!

De huid vormt zo’n goede barrière tegen stoffen van buitenaf dat alleen uit zeer hoog gedoseerde medicinale crèmes vitaminen het lichaam kunnen binnendringen en opgeslaan kunnen worden. “Dermaceutic” heeft al deze vitamines verstopt voor jou in deze 2 fantastische crèmes én zorgt er bovendien voor, dankzij de hogere dosis, dat ze wel degelijk opgeslaan worden achter en IN je huidje 😉

Vitamine A: helpt bij de aanmaak van elastische en collagene weefsels en vertraagt hierdoor het verouderingsproces, versnelt de celvernieuwing in de opperhuid en zorgt voor een gladdere egale huid.

Vitamine C: behoort tot de anti-oxidanten, die beschermen tegen vrije radicalen. “Pareltjes” tegen veroudering van de huidcellen en verbetert het afweersysteem.

–>Kortom: Vitaminen mag je eten, maar moet je ook smeren! Elke dag! 🙂

 

De “Sun Ceutic 50 +” mocht niet ontbreken binnen mijn gamma. Hoe graag we de zon ook voelen branden op onze huid, verdient deze toch beschermd te worden.

De zon is mede-verantwoordelijk voor mijn bruine pigmentatie plekjes en daarom smeer ik nu veelvuldig met dit product, zelfs tijdens de zomermaanden, zat hij verborgen onder mijn make-up 😉

Je hoort en leest het al, ik ben FAN!

Dermaceutic is mijn happy ochtendmoment & avondmoment! Dit merk heeft me écht terug hoop gegeven… Ik gebruik deze crèmes nu gedurende 3 maanden en het resultaat is er echt! Ook vriendinnen spreken me aan over mijn huid, omdat ze merken dat deze echt verbeterd is.

Opgelet dames, een kleine, bij-noot: De eerste 3 weken had ik echt een acné-aanval, omdat mijn huid aan het “wennen” was. Een zure appel waar je even door moet bijten… Laat dit je niet ontmoedigen.

Mijn huid is vandaag veel “gezonder”, elastischer en egaler dan tevoren. Ook pigmentatie vlekjes zijn op sommige plaatsen zelfs volledig verdwenen. Dit gamma behoort tot mijn vast beauty routine en ik zou het voor geen geld van de wereld willen missen.

Je huid is je mooiste wapen, sweeties, vergeet dat niet!

Dermaceutic zijn niet zomaar producten, maar sterke effectieve middelen. Laat je adviseren in een gratis consult bij een hbo-geschoolde huidtherapeut van Cosmetique Totale bij jou in de buurt (https://cosmetique-totale.nl/locaties). Dermaceutic wordt toegepast bij acne, acne littekens, huidverjonging, pigmentvlekken, couperose en rosacea. Wil je een acne aanval voorkomen, kies dan voor de mogelijkheid om de thuis therapie te combineren met een behandeling bij de huidtherapeut.

Afbeeldingsresultaat voor hartje