Als je mij soms op het werk zou zien lopen, heb ik meer weg van een “muilezel”…

In mijn ene hand mijn handtas, waar weliswaar veel té veel onnodige prulletjes in zitten, in mijn andere hand een “Dag Allemaal zakje” vol magazines van de “Persgroep” en in mijn derde onzichtbare hand mijn laptop tas. De mensen zouden medelijden krijgen met me wanneer ze me zo zien lopen.

Soms kom ik bij mijn klanten aan en vragen ze spontaan: “Zal ik je helpen dragen?” alvorens ik hun bureau binnenwandel.

Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik er niet zo ‘classy’ en ‘ontspannen’ uitzie op die momenten.

Daarom was ik heel blij wanneer ik het merk “Olivia Lauren” ontdekte.

“Olivia Lauren is een dynamisch lifestyle merk, dat zich toelegt op de productie van elegante office en travel bags voor de classy lady. Elk ‘bag’ belichaamt een tijdloze luxe, met de nadruk op kwaliteit en comfort.

Hun functionele en elegante collectie is ontworpen om klassevol naar kantoor of op reis te gaan.”

Kortom ladies, ik ben geen muilezeltje meer op het werk 🙂

Shop hier de collectie online.