Hello Sweeties,

Ik ben terug vanuit Zuid-Afrika en ik kan jullie alleen maar zeggen, wauwww wauwww wauwwww, zet het met STIP op jullie bucket list, want het was met voorsprong mijn mooiste reis ooit! 🙂

Michiel zal een mooie reisfilm maken en ik beloof jullie zeker wat tips te geven via deze weg. Maar dat is voor 1 van de komende weken.

Nu iets nieuws onder de zon…

…Dat ik grote fan ben van “De Kistenkoning.nl” weten jullie allemaal. Dat ik binnenkort ambassadrice word van dit leuke merk voor België, is een leuk nieuwtje vers van de pers! 🙂 Ik ben heel blij dat ik dit nieuws met jullie kan delen! Want dat betekent dat jullie in de toekomst met al jullie vragen bij mij terecht kunnen.

Ik schreef al eerder op mijn blog over deze “Nederlandse webshop“. Je lees het hier.

Ook mijn pop-up ‘Nouvelle Rebelle‘ werd ingericht met behulp van deze prachtige, authentieke (fruit)kisten vanuit deze webshop. Een collega blogger, Lori, schreef een mooi artikel op haar blog, je leest het hier.

Nu is er veel meer dan alleen het ruime assortiment aan fruitkisten…

Sinds kort besloot de kistenkoning ook prachtige meubels te ontwerpen. De combinatie hout met metaal is helemaal mijn ding. Ideaal om een industrieel interieur te creëren. Op de site zal je verschillende modellen terugvinden, maar wens je een andere afmeting. Alles is mogelijk!

Kijk alvast even mee naar deze prachtige meubels:


Helemaal mijn ding! Meer kan ik niet zeggen. Met deze meubels scoor je gegarandeerd!

Bovendien zijn deze zéér sterk van  prijs, in België betaal je veel meer voor zulke prachtige meubels in steigerhout.

Wist je dat steigerhout ook buiten mag blijven staan? Dit blijft mooi door weer en wind. Ideaal dus om je zomerterras klaar te stomen met deze prachtige tafel.

Ook kleinere meubels kan je vinden bij De Kistenkoning, volledig “op maat” als je wilt…

Droom ervan en hij maakt het voor jou… 🙂

De woonaccessoires vind ik ook erg origineel, kijk maar even mee.

klopt jouw hartje ook al wat sneller?

Afbeeldingsresultaat voor hart

Afbeeldingsresultaat voor kersAls kers op de taart, is er ook aan onze kleine ‘spruitjes’ gedacht, want op de webshop is er ook een superleuk “Kings and Queens” departement met allerlei leuke spulletjes voor in de kinderkamer.

 

Echt eentje om bij jouw “favorieten” te plaatsen en nooit meer te vergeten…

Afbeeldingsresultaat voor hart

Plan je binnenkort een aankoop van een nieuw meubel?

Is er een kindje op komst en wil je graag leuke ideetjes voor de kinderkamer?

Of kriebelt het ook al om je tuin “summerproof” te maken?

Wees nog even geduldig, want binnenkort kan je alle bestelling via mij plaatsen.

Mail gerust bij vragen: vanbiesenlaura@gmail.com

website: http://dekistenkoning.nl