Hoi Tuttebelletjes, Afbeeldingsresultaat voor hartje

Zijn jullie ook al helemaal in een romantische bui? Staat er al iets op de planning voor Valentijn met je liefje of beste vriendin?

Mijn liefje doet nooit echt mee aan het “Valentijn-gebeuren”, dus ik heb alvast gezorgd voor mijn eigen cadeautjes of beter “Tuttebel” heeft hiervoor gezorgd! Een romantische ziel als ik kan dit toch niet zomaar laten voorbij gaan? Dit jaar ben ik er op tijd bij 🙂

Ik schreef al eerder over dit leuke merkje, je leest mijn artikel hier.

Zo’n leuke webshop vol leuke juweeltjes. Ook werken ze samen met “papierpleziertjes” met hun leuze “Hoe simpel kan het zijn…” En zo is het ook!

Het zit hem soms in enkele woorden…

Tovert een leuke quote ook altijd een lach op je gezicht wanneer je er eentje tegenkomt? Bij mij werkt het aanstekelijk! Ik kan uren in mijn schommelstoel hangen op zoek naar leuke quotes…

Wel, Tuttebel en Papierpleziertjes toveren meer dan alleen die lach. Je wordt instant vrolijk van hun collectie OF je ze nu geeft of krijgt… Beiden maken je écht blij!

Afbeeldingsresultaat voor hartje

Ik ben verliefd… mss ben ik ook gewoon echt een Tuttebel 🙂

Bij mijn eerste artikeltje kreeg ik al snel een aantal mailtjes met de vraag of ze ook “bar-necklaces” ontwerpen. Deze zijn blijkbaar heel populair! Het toeval wou dat ze 1 maandje later ook in hun collectie zaten! Ze zijn dus beschikbaar momenteel!

Ik vind het een hele leuke ketting en koos voor mijn voornaam.

Andere leuke ‘woordjes’ voor jezelf of om cadeau te doen vind ik persoonlijk:

-Dreamer

-Zotteke

-Wild at Heart

-Liefje

-Rebelle

-Zoetje

-Mama (voor jezelf, als je mama bent of voor je eigen mama als cadeau)

-“De naam van je kindje”

-Magic

-Bestie

-Homie

-Schatje

(Prijs Barnecklace: 24,95 euro)

Ook deze leuke armbanden kan je laten maken met een tekst naar keuze…

En deze prachtige oorbelletjes zitten ook sinds kort in het assortiment… “Simpel en fijn”, precies hoe het moet zijn!

Tot slot eindig ik graag met leuk nieuws, tortelduifjes…

Want Tuttebel schenk een leuke “hartjes ketting” weg via mijn blog.

Hou NU zondag zeker mijn blog in de gaten want dan zal ik de GIVEAWAY delen via deze plek! Op 14 februari maak ik de winnaar bekend! Mannen mogen ook deelnemen 😉 Zo’n hartje doet altijd plezier!

Intussentijd kan je alvast je bestelling plaatsen, zodat jouw pakje zeker op tijd toekomt voor Valentijn; Denk dit jaar eens aan je beste vriendin, mama, oma, … Ze verdienen allemaal een leuke Valentijn, toch? En vergeet niet, “geven” maakt je gelukkig… En ooit krijg je altijd iets moois terug. Zo werkt het!

Webshop Tuttebel, klik hier.