Dag Feestneuzen,

Ik hoop dat jullie allemaal een leuk weekend achter de rug hebben en goed genoten hebben van de kerstdagen.

Veel cadeautjes gekregen? Ik geef er vandaag ook nog eentje weg in samenwerking met het superleuke merkje “Tuttebel“.

Een kersverse webshop die persoonlijke juweeltjes maakt in zilver en goud.

Ik heb dit merkje er zelf zorgvuldig uitgekozen omdat ik de naam erg leuk vond en daardoor ook erg nieuwsgierig was naar hun producten. Leonie en Tamara, de 2 vrouwen achter dit merk,  houden ervan zich op de “tutten” met vriendinnen en lekker uit de bol te gaan. Dat doen we allemaal heel graag, toch? Dat is 1 van de redenen waarom “Tuttebel” ontstaan is.

Het persoonlijk aspect vind ik altijd heel leuk aan juweeltjes. Zo is het fijn om een ‘Initial ketting of armband’ als cadeau te geven aan je beste vriendin, meter, zusje of mama. Je kan deze natuurlijk ook voor jezelf kopen met de eerste letter van jouw man of kinderen, ook een speciale datum is een leuk idee. Jong of oud, zo een geschenk maakt iedereen wel blij.

Toen ik mijn “Tuttebel” cadeautjes kreeg, was ik enorm blij met de kwaliteit. Hun juweeltjes zijn ultra fijn, subtiel en hebben een mooie afwerking. Ik hou ervan om meerdere kettingen tegelijkertijd te dragen, wel daar hebben deze 2 ladies ook aangedacht. Zij zorgen voor extra tussenstukjes waardoor je de lengte van je ketting zelf kan bepalen.

Voor zo’n prijs, geloof je het bijna niet!

Nog geen cadeau voor Nieuwjaar? Maak er dan dit jaar een Persoonlijk Tuttebel cadeau van.

PS: Ze maken ook leuke papierlezertjes, ideaal om bij in je cadeautje te steken.

fullsizerender_1

Alle letters dansen

Maar eentje nog het meest

Het is de eerste letter

Die je naam maakt tot een feest

Afbeeldingsresultaat voor hartje

fullsizerender_2

fullsizerender_3

dgsgsdgfs

Gewoon voor jou

jij Tuttebel

Omdat ik je eigenlijk

nooit vertel

Hoe blij ik ben

dat ik jou ken.

Afbeeldingsresultaat voor hartje

fhsdfhdfg

Vandaag geef ik ook een INITIAL KETTING WEG, goud of zilver, naar eigen keuze.

Ook de persoonlijke tekst kies je zelf.

14723212_1790827197864975_2085382294960340992_n

Wat moet je doen om kans te maken?

-Like ‘Tuttebel’ facebookpagina en deel dit artikeltje via jouw facebook.

Ik stuur je vrijdag een mailtje als je gewonnen hebt!

GOOD LUCK Tuttebelletjes,

fullsizerender_4