Eén van de TOP Rebellen die je kon vinden bij Pop-up “Nouvelle Rebelle” was het merk KET OFFICIAL.

edds

Deze 2 Rebellen, Nicky & Simon zijn het gezicht achter het fantastisch merk van eigen bodem.

13256020_1733026266940871_8308104388301308718_n

In Knokke verkochten de sweaters als ‘zoete broodjes’ en dat is ook begrijpelijk.
Stoer, kwalitatief, persoonlijk, grappig en Brussels, wat moet het meer zijn?
Ik ben ook helemaal verliefd op mijn sweater! Als ‘Brusselès’ (geboren en getogen in Brussel) is het natuurlijk extra leuk om eentje te dragen.
Mocht ik al een klein ‘ketje’ hebben samen met Michiel, zou ik hem meteen in zo’n schattig mini ‘ketje’ stoppen. Soo cute!
Erg leuk was het om te zien hoe ook Antwerpenaren en Gentenaren fier zaten te pronken met hun sweater in de winkel.
Brussel

“Ket” zorgt ervoor dat mensen zich kunnen identificeren met hun stad. “Wie ben ik, van waar kom ik en waar sta ik voor?”. Mensen zijn fier op hun stad en op hun woonplaats, hun dialect zet dit extra in de verf.
download

Of je nu van Antwerpen bent, in Limburg woont of in Gent. Samen zijn we allemaal “ketjes” en geeft het een ontzettend leuk gevoel wanneer je iemand over straat ziet lopen met “KET” op zijn borst! Tous ensemble!

Heb je via de Pop-up geen exemplaar kunnen bemachtigen?

Bestel ze dan online, via de webshop van Ket Official zelf.

Tast toe, Ketjes!

Love,

edds