Lieve “zondag-chillers”,

Hopelijk hebben jullie genoten van jullie weekend?

Ik ben terug…, in mijn veilige haven, mijn thuis, mijn comfortzone, mijn houvast, mijn plekje online, onder mijn alter ego “Mode Sans Souci”.

Ik was even verdwenen van het scherm en de meesten onder jullie weten dat dit dankzij mijn zusje was. “Nouvelle Rebelle” had heel veel zorg en energie nodig de voorbije 2 maand. Op 4 weken tijd moest deze  pop-up shop klaargestoomd worden en dat was lang geen sinecure. Het werd een héél avontuur vol hoogtes en laagtes.

Ik heb zoveel gezien, gehoord, gevoeld, geleerd en ervaren. Alsof er een jaar vol levenslessen voorbij is gegaan in 2 maand tijd én dit terwijl de pop-up slechts 1 maandje open was.

Wanneer ik voel dat de drang komt om dit project met jullie te delen in al zijn facetten, deel ik het via deze weg. Voorlopig schrijf ik veel in mijn schriftje, want zo’n intense maanden moeten bewaard blijven voor altijd.

Hoe dan ook, het is een echte aanrader!

Niet téveel vragen in je hoofd steken:  Geen tijd? Maak dan tijd. Bang? Wees absoluut niet bang. want ‘angst’ houdt al je dromen tegen…

Doe het met je hart! Sta open voor al datgeen wat op je pad komt (negatief of positief) en blijf volharden!

74587e7c44947c88bd7aa3a921c7596d

Om “Nouvelle Rebelle” nog een beetje té laten verder leven, wil ik jullie, de komende maand, een rondleiding geven doorheen de leuke merkjes waarmee ik samengewerkt heb tijdens de periode van de pop-up.

Ik kreeg veel lieve berichtjes en mailtjes via Mode Sans Souci mailbox, waarin jullie me vertelden hoe jammer het was dat Knokke zo ver weg was, waardoor jullie er niet altijd konden geraken. Niet getreurd, want vanaf 1 juli is de webshop terug geopend en kunnen jullie naar hartelust shoppen.

Laat ons starten met de Rebellen van afgelopen maand bij “Nouvelle Rebelle”

Het startschot geef ik graag met het prachtige merk van Solange:

Scarves & Stuff

Solange was altijd al gebeten door de ‘breimicrobe’, die ze opliep dankzij haar moeder en grootmoeder.

Met dit talent sloeg ze de handen in elkaar en na vele stille uren handwerk ontstond haar prachtig merk: “Scarves & Stuff”.

Haar visie: ‘Waarom twintig dezelfde saaie truitjes in je kast hebben hangen, wanneer je net zo goed kan investeren in een aantal unieke en vooral duurzame statement pieces?’

‘Ik zie het als mijn missie om aan te tonen dat mensen verlangen naar een tijdperk zonder massaproductie. Niemand vergeet dat speciale moment toen oma hen een zelfgebreide sjaal voor Kerst cadeau deed. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat mensen terug willen keren naar een tijd waarin de kwaliteit van de stoffen en de techniek niet ter discussie staat. Nostalgie in de vorm van luxueuze, handgemaakte (interieur)accessoires voor de 21ste eeuw.’

‘Bij ‘Scarves & Stuff by Solange’ kan je terecht voor meer dan de ‘typische’ cardigans alleen. Ik maak – helemaal met de hand – ook interieuraccessoires zoals zitzakken, kussens en dekens. Maar, wat voor je kleerkast geldt, geldt ook voor je huis: less is more. Waarom twintig dezelfde saaie truitjes in je kast hebben hangen, wanneer je net zo goed kan investeren in een aantal unieke en vooral duurzame statement pieces? Dat is echt het kernidee achter mijn label en de collecties.’

Om heel het interview te lezen met de lieve Solange, klik hier. Met dank aan WeKnack

dfsqdf

Je betaalt misschien wat meer, maar je werkt mee aan een “eigenheid” die je niet overal zal vinden. Bovendien zijn ze ultra zacht en hebben ze een mooie glans, dankzij de afwerking in zijde. Een eyecatchter waarmee je gegarandeerd zal scoren!

Haar meesterwerkjes kan je shoppen, via haar webshop.

www.scarvesandstuff.be

SS_Block

SS_Pure_Shores
sddqd

sdsdqs

Volgende week heb ik nog meer brands voor jullie in petto.

Goodnight Rebellen, See you next sunday,

With Love,

tumblr_static_live-quotes-sayings-life-dream-short