Marcel de Bruxelles is back!

23622190616_705b09338e_b

Voor velen werd het een zware zoektocht om nog aan dat ene ‘Marceleke’ te geraken. Toen ik destijds naar Brussel trok om mijn slag te slaan en nadien voor gesloten deuren stond, was ik oprecht droevig. Thuis heb ik nog 2 “Marcellekes” van drie jaar geleden ondertussen. Na vele wasbeurten, zijn ze nu echt wel aan vernieuwing toe, al horen ze nog steeds bij mijn top 10 favo kledingstuks. Ik draag ze in de herfst onder een jeanshemdje en in de zomer combineer ik ze met een gescheurde jeans.

Ook op reis hadden ze altijd veel succes, spontaan werd ik aangesproken omdat “Marcel” naast een leuk ludiek woord, ook iedereen nieuwsgierig maakt! En wees nu eerlijk, iedereen wil gewoon zo eentje in zijn kast?!

Ik ben absoluut geen FAN van heren/macho’s die met een marcel over de straat lopen, maar als het eentje mag zijn van “Marcel de Bruxelles” zijn ze punten aan het scoren, gegarandeerd! Trouwens meneren met marcellekes en een los jeanshemd erover heen, Me Like 🙂

“Wel men lief moeizeke”, ZEB zal u hartje sneller doen slaan & je een nieuwe zomervriend bezorgen, met jouw favoriete “Marcel de Bruxelles”! Want vanaf nu vind je ze voor jong en oud, man of vrouw, baby of kleuter… allemaal bij ZEB!

“En geloef me, ge kunt ni geluuve oo good dat ze zen”

Ik heb al heel wat mooie exemplaren gespot en aangezien ik een echte ‘Brusslès’ ben & het woord “eee ket”, ook wel eens over de lippen laat gaat, ben ik FAN van deze T-shirt: (want naast marcelkes, maakt dit merk ook mooie T-shirts)

LUCILE STRIPE_WHITE

Heb jij al een gezinnetje? Dan zou ik gegarandeerd gaan voor een marcel-bodyke voor de kleine ‘boelie’, eentje voor je ventje & eentje voor jezelf!

De hele familie in “Marcel”…

Ook dé ideale cadeautip voor een pasgeborene…

dfddgg

dgsdgfsdsd

sdfsdfsdsdf

“En eeeeee ket,

Naa mooie ni paaze, Da’ k aaile da “Marceleke” em zitte deklameire allien vui aaile t’amuzeire

Neineie, ik em aaile wille demonstreire datet moe kuupe!”

23622198666_afdf35d221_b marcel-de-bruxelles