Throwback Thursday

Aangezien mijn blog na 5 jaar gehackt geweest is, ben ik meer dan 50 artikels voor goed kwijt geraakt. Gelukkig heeft het team achter Modesanssouci toch de meerderheid aan artikels kunnen recuperen. Een 300-tal zonder foto’s weliswaar. De waarde van die foto’s is voor mij zeer belangrijk aangezien ik in mijn artikels vaak verwijs naar afbeeldingen, om extra te inspireren. Ik was dus heel droevig bij deze vaststelling…

Je kan je voorstellen dat het een monnikenwerk is om alle foto’s terug op zijn plaats te krijgen, zeker bij artikels van meer dan 3 jaar geleden. Daarom lanceer ik “Throwback Thursday“, waarbij ik de mooiste artikels van vroeger herwerk mét foto’s en graag opnieuw deel met jou.

Dit is er zo eentje… Enjoy,

Gerelateerde afbeelding

Ik heb ‘iets’ met oogontschminkers…

Ik ben er zeer streng mee en ik vind er niet snel eentje goed.

Mijn ogen zijn zeer gevoelig en daarom is het belangrijk dat er voldoende olie in het product zit. Jarenlang gebruikte ik deze van Yves Rocher.

Deze behoort nog altijd tot mijn toppers. De olie zorgt voor een zalig gehydrateerde huid en je krijgt er heel makkelijk alles af. De huid rondom je ogen voelt zacht.

Alleen is het flesje niet zo groot. Ik doe er maximum 2 weken mee (dus ik moet altijd een goede voorraad hebben) OF ik wissel eens af met olijfolie. Hierover schreef ik eerder al een post op m’n blog.

Onlangs ontdekte ik een nieuwe oogontschminker. Oorspronkelijk dient het product hier niet voor, maar als het van mij afhangt, mogen ze het label veranderen naar ‘oogontschminker’ 🙂

“LAIT DE TOILETTE” van Mustela, het merk dat bekend in de oren klinkt bij de mama’s.

-Prikt niet

-Ruikt heerlijk

-Voedt de huid intens

-Voelt enorm zacht aan

-Jouw mascara en eyeliner gaan super makkelijk weg

-Wanneer je dan toch bezig bent, kan je een watje nemen en ook eens snel over je gezicht en hals gaan… Heerlijk!

Zo kruip je letterlijk als een herboren baby’tje in bed!

Jullie vinden Mustela terug bij quasi alle apothekers en bij IU.

De prijslijst vinden jullie hier:

Toiletmelk 200ml : 7,75 €

Toiletmelk 300ml : 9,97 €

Toiletmelk 500ml : 12,78 €

Toiletmelk 750ml : 15,50 €

Probeer maar en je zal zien…

Goodnight sleeping Beauty!