Toen Laura me enkele weken geleden de staaltjes van Kevin Murphy gaf, was ik zo nieuwsgierig naar de producten dat ik ze meteen wou testen. Er waren geen woorden voor: mijn haar voelde herboren aan. Het is waar wat ze zeggen over “Kevin Murphy”: Mirakels doet het met je haar!

Aangezien mijn haar redelijk lang is heeft het wel wat verzorging nodig dus startte ik met de Shampoo: “Hydrate-Me.Wash” en eindigde ik met de conditioner. Mijn haar voelde nadien zo zacht aan dat ik maar bleef met de handen in het haar zitten. Letterlijk dan.

 Dit zijn de producten die ik getest heb en waarvan ik letterlijk achterover viel:

 -Hydrate-Me.Wash:

Deze shampoo is vocht inbrengend, hydrateert de haren en verzorgt van wortel tot punt.

 -Hydrate-Me.Rinse:

Dit is en super verzachtende en hydraterende verzorging voor normaal of droog haar.

*Er zijn voor elk type haar specifieke producten voorzien

kevin_murphy_s4-kare_kare_dps

 De geuren zijn heerlijk maar toch ook niet te overwelmend. Eigenlijk is het de subtiel zoete geur die het zo aangenaam maakt. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit zoals: zuivere essentiële oliën, natuurlijke antioxidanten, plantenextracten en vitamines die het haar goed voeden. Bovendien zijn de producten sulfaat en parabeen vrij. Met als resultaat extra zacht haar dat ook nog eens gezond is voor je huid. Me like!

 “Kevin Murphy” zelf behoort tot de top hairstylisten ter wereld. Heidi Klum, Kylie Minogue, Cate Blanchett, Naomi Watts, Blake Lively en vele andere sterren zijn favoriet van zijn werk. Zijn creaties staan dan ook regelmatig op de cover van modebladen zoals ‘Vogue, Marie, Claire en andere’.  Naast de vele wereldwijde catwalkshows die hij verzorgt is hij ook een veel gevraagde hairstylist in de filmwereld. Volgens Kevin bereik je een trendy look enkel met gezond haar en daar ga ik mee akkoord. Zeg neen tegen gesplitte punten en droog haar en breng opnieuw weer leven in je haar dankzij de juiste verzorging. Say hello to the happy hair days and to the product KEVIN MURPHY!

VA1211COVER4.ps

kevin-murphy-01