Vandaag was het de officiële opening van de outletstore “Paulette”.

Alweer een nieuwe creatie van “The Bloom factory” ,ook bekend als het fashion agentschap achter de kleurrijke Noë schoen of het nieuwe merk: Auguste.

Er werd nieuw leven geblazen in een authentieke hangar in de gemeente Ternat. En wat voor een leven? De fashion liefhebbers hun hart zal weer sneller gaan slaan wanneer ze deze prachtige winkel te zien krijgen. De ruwe kant bleef bewaard en werd zelf extra in de verf gezet door enkele leuke elementen zoals dierenhuiden op de grond, een oude fiets, een prachtige zetel. Dit alles samen zorgt voor een  origineel concept!

“Back to basics”, waardoor de kleding nog meer tot uiting komt! Hoe kan het ook anders? Met merken zoals: Essentiel, Vanessa Bruno, Just in case, March 23, Auguste, Hunter, Stills, Fairly… Bovendien staat deze winkel niet stil, want elke maand vernieuwen de merken en komen er nieuwe stuks bij.

Ook de heren kunnen hun gelukkig prijzen, want vanaf januari kan je er ook terecht voor mannenkledij en schoenen.

De naam zegt het zelf “outletstore”, dus ook “outletprijzen”! Daar worden we allen blij van, want wie koopt nu niet graag met korting?

De ideale locatie om zondag eens buiten te komen, bovendien fluisterde Anne, de zaakvoerster, me toe dat er in de zomer ook hapjes en drank zullen geserveerd worden, in het leuke tuintje dat aangrenst bij deze prachtige hangar.

Lees dus: het is een outletstore die voor altijd blijft en voortdurend in verandering zal zijn!

Je kan hen volgen via de facebookpagina (Paulette), like deze, zodat je op de hoogte blijft van nieuwtjes en openingsuren.

We hebben er alweer een pareltje bij in het pajottenland!

 

IMG_9176

IMG_9185

IMG_9174

IMG_9175

IMG_9177

IMG_9178

IMG_9179

IMG_9184
IMG_9186

Deze pull van “Essentiel” kon ik niet laten hangen. Een pré-Christmas cadeautje dan maar 😉

 

IMG_9170

Jullie weten dat ik verzot ben op T-shirts met tekst en deze vond ik echt heel leuk! Van “American outfitters”, Ideaal met een blazer.

“Yes, life can be wonderful if you’re not afraid of it. All it needs is courage, imagination and a little dough.”

 

IMG_9172

IMG_9173

 

Het was een echt shop-weekend voor me, gisteren bracht ik een bezoekje aan de “Primark” in Luik, woensdag krijgen jullie te zien welke buit ik daar binnen haalde.

Tot dan!