Throwback Thursday

Aangezien mijn blog na 5 jaar gehackt geweest is, ben ik meer dan 50 artikels voor goed kwijt geraakt. Gelukkig heeft het team achter Modesanssouci toch de meerderheid aan artikels kunnen recuperen. Een 300-tal zonder foto’s weliswaar. De waarde van die foto’s is voor mij zeer belangrijk aangezien ik in mijn artikels vaak verwijs naar afbeeldingen, om extra te inspireren. Ik was dus heel droevig bij deze vaststelling…

Je kan je voorstellen dat het een monnikenwerk is om alle foto’s terug op zijn plaats te krijgen, zeker bij artikels van meer dan 3 jaar geleden. Daarom lanceer ik “Throwback Thursday“, waarbij ik de mooiste artikels van vroeger herwerk mét foto’s en graag opnieuw deel met jou.

Dit is er zo eentje… Enjoy,

Gerelateerde afbeelding

 

“Kraagjes”, ze maken modeland en de catwalk alleen maar mooier dit najaar…

“Sprookjes-achtig, snoepjes, schattig, popje, schools, lief, glinsterend, baby, speels, roos, stoer …” zijn allemaal woorden die spontaan in men hoofd komen wanneer ik aan een “kraagje” denk. Maar naast de lieflijke modellen, heb je bovendien ook de stoerdere met studds of andere afwerkingen.

Ik ben er verzot op! Het geeft je outfit altijd dat tikkeltje meer. Beter dan een halsketting!

Wanneer ik vorige week langs ging bij “Veritas”, liet ik me verleiden door een muur vol witte en zwarte kraagjes…

DO IT YOURSELF!

“Blanco kraagjes” die je volledig naar je eigen zin kan “pimpen” zijn toch super leuk?

Ideaal om je ’s avonds voor tv mee bezig te houden of op een gezellige zondag.

Bij Veritas vind je parels en decoratie genoeg… Laat de artiest in jou aan het werk en wees eens creatief.

The MUST-have voor dit seizoen.

 

Love, Laura