Ik keek er zo naar uit om dit te posten voor jullie!

Maar ik heb goed en slecht nieuws… jammer genoeg.

Zoals bij alle clichés zal ik beginnen met het goede nieuws: Je kan op de site van de ‘USA converse’ je eigen All stars ontwerpen! Zalig gewoon, alleen is het slechte nieuws dat ze niet leveren aan ons landje 🙁 MAAR, er is een grote maar… omdat ik het zo cool vond en mijn eigen ‘converse’ al ontworpen had, was ik zo ontgoocheld dat ik een mailtje heb gestuurd via de website.

Ik wou het antwoord afwachten alvorens jullie hoofd gek te maken met dit idee!

Maar de vriendelijke meneer van Converse  maakte het toch een beetje goed.

Hij vertelde me dat ze er volop mee bezig zijn om deze service ook in Belgie aan te bieden. Dussssss naar de toekomst toe, zal het wel mogelijk zijn om je ‘zelf gepimpte-All-Stars’ te bestellen via deze site:

http://www.converse.com/

Suppppperrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De ‘Converse-meneer’ gaf me alvast de TIP om me te registreren op deze site, op die manier word ik op de hoogte gehouden wanneer deze service precies van start gaat. (Misschien handig voor jullie ook)

Ga naar ‘Create’, nadien kies je een model waarmee je wilt starten, vanaf daar wijst alles zichzelf uit. Je kan alles zelf bepalen: de kleur, veters, lijnen, binnenkant en zoveel meer.

 

Image 1fd

Je kan je ‘coole schoenen’ zelf een label geven met je naam of een leuke spreuk! Ik kon er niet genoeg van krijgen… Heel handig is natuurlijk dat je het ontwerp kan opslaan, zo gaat het niet verloren.

Ik ging voor een stoerder exemplaar en dit is mijn creatie geworden!

Wat vinden jullie ervan?

 

fotodsf fotodfsd foto

 

We hebben toch nog wat tijd… dus begin alvast met jullie ‘ontwerp’, wie wil mag het resultaat altijd doorsturen naar info@modesanssouci.com, ik ben wel benieuwd naar jullie creaties…

Niet alleen leuk voor de vrouwen onder ons, ook mijn vriend vond het super, misschien leuk als verrassing voor jullie liefje?

Wat is er nu origineler dan dit? 😉

Have fun!

Tot zondag