Goeiemiddag iedereen,

Eindelijk kon ik even tijd maken om het ‘dotjes verhaal’ met jullie te delen.

Vond jij als kind de stewardessen hun dot ook altijd zo mooi? Toen ik jong was, kon ik er uren naar kijken terwijl ik op het vliegtuig zat, hoewel ik niet begreep hoe ze zo’n mooie dot konden maken.

Nu is het in ieder geval geen geheim meer… de winkels hangen vol met synthetische ‘donuts’. Ik heb ze alvast gespot in H&M en Primark. Indien je niet kan wachten om het uit te proberen, kan je even goed zelf eentje maken met behulp van een kous.

Ik leerde het een aantal maanden geleden kennen dankzij mijn vriendin Laura Coker, die bovendien ook verantwoordelijk is voor vele foto’s van de blog. Zij is er echt een kei in… maar ook al ben je niet zo handig, niet getreurd want het is heel eenvoudig!

Er zijn verschillende manieren om deze ‘donut dot’ te maken. Het kan heel ‘messy’, maar ook heel ‘strak’. Ik ben persoonlijk het meeste fan, van de strakke versie. Heel vrouwelijk en sexy tegelijkertijd!

Hier alvast een paar beelden om jullie een idee te geven. Nadien ook een filmpje dat ik vond op ‘youtube’… voor de echte donut-fans onder jullie, die dit meteen willen uitproberen! 😉

Good luck!

 

 

 

 

Afhankelijk van je ‘donut’ bepaal je zelf de grootte. Indien je een grote ring hebt gekocht, kan je een gigantische grote dot maken, ook al heb je dun haar…

 

 

Mooi en elegant! Een echte aanrader voor het perfecte feestje! Enjoy and watch this!

http://www.youtube.com/watch?v=oankE_DEgYQ&feature=related

Liefs, Laura